Spelbonusar och andra förmåner

Andelsspel är ett roligare och bra alternativ till många andra spelformer. Inom betting finns det även många olika typer av bonusar och dess ska man så klart inte missa. Det kan förgylla ens spelupplevelse och det bästa är att det finns många att välja mellan. Läs mer om sportbonusar i andelsspel och på vanliga odds här.

Vilka bonusar erbjuds?

Den som är intresserad av andelsspel ska inte heller missa att kolla upp vilka bonusar som man har möjlighet att hämta hem. Men vilka bonusar är det egentligen som erbjuds? Det är till exempel inte alls ovanligt att spelbolagen bjuder nya bettare på ett startpaket. Inte heller att man ger lojala spelare en chans att spela utan risk. Dessutom brukar det dyka upp en hel generösa bettingkampanjer i samband med de stora mästerskapen.

Sportbonus

Välkomstbonusen är given

Som ny spelare på en bettingsajt kan man till exempel få en välkomstbonus. Den kan användas för betting i flera olika former. Så oavsett om man är intresserad av tennis eller fotboll så finns det en hel del alternativ då det gäller bonustypen. Just startbonusen är den mest populära och mest använda på bettingsidor online.

Om man vill få en flygande start så rekommenderas man att hålla utkik efter så kallade välkomstbonusar. Villkoren kan så klart skilja sig åt, men man kan både få extrapengar att betta för liksom riskfria spel.

En populära insättningsbonus

Just när det gäller nyregistrerade medlemmar så brukar spelbolagen även bjuda på så kallade insättningsbonusar. Detta är en av de vanligaste bonusarna, som även kan ingå i ett välkomstpaket. Här får man en specifik summa bonuspengar som är en gräns samt en procentsats. Oavsett hur mycket man sätter in får man extra enligt procenten och når man till slut gränsen till bonussumman, är det de totala beloppet som man kan få.

Free bets och riskfria spel

Den här typen av bonus säger sig själv. Det är ett gratis spel som det pratas om och det är otroligt lockande. Man kan spela med en gratis bonus på två olika sätt. Antingen kan det vara en insättningsfri bettingbonus där man utan insatta pengar kan spela på sitt bolagsspel. Eller så handlar det om omsättningsfri bonus. Där man gör en insättning, får pengar och när man vinner då kan man plocka ut helt gratis.

Kampanjerbjudande brukar ha gränser

En kampanj är också vanligt där det är en begränsat erbjudande som vanligtvis är lite mindre än välkomstbonusen. Den har även ofta teman och en annan typ av underhållning. Ett kampanjerbjudande ska vara roligt! Det finns även särskilda typer av mobilkampanjer för den som föredrar att spela på sin smartphone.

Observera att det vanligtvis finns en tidsgräns och andra begränsningar som man behöver ta del av innan man sätter igång.

Boostade odds och andra bonusar

Som andelspelare har du så klart tillgång till en kavalkad av bonusar. Man kan som spelare se fram emot många överraskningar som gör spelandet extra förmånligt och roligt. Exempel på andra typer av bonusar är:

  • No deposit bonus
  • Boostade odds
  • Reloadbonus

Hur höga bonusar som erbjuds varierar, så ett tips är därför att alltid kolla närmare på vad som ingår i själva bonusen liksom om den är förbunden med några särskilda villkor.

Bra bonusar är förmånliga

Andelsspel är garanterat riktigt kul och spännande – men ännu bättre blir det så klart om man har möjlighet att kamma hem en bonus av något slag. Som tur är ges det gott om chanser till just detta. Att ta av del av dessa ger många fördelar. Förutom att spelkassan blir lite större, ger dessa en själv chansen att lära känna spelbolagen lite närmare.

Konkurrensen på dagens spelmarknad om spelarna är tuff och därför erbjuder spelbolagen helt enkel många olika sorters bonusar.

Nackdelar med bettingbonus

Andelsspel har som vi redan har sett många typer av förmåner. Men det kan också innebär ett par nackdelar. Det är lätt att bara se det goda och tåga på. Men innan man börjar spela är det så klart viktigt att ha koll på allt som rör omsättningskrav och liknande villkor. På så sätt är man förberedd på eventuella restriktioner och det kan underlätta i slutändan.

Man kan alltid vända negativa ting till positiva. Exempelvis att man då kan omsätta mer pengar i sitt andelsspel och prova sig fram på nya vägar. Även att våga satsa pengar på ett riskfyllt bet. Man har ändå bonuspengar på konto ju!

Bettingbonusar till alla

Oavsett om man är storspelare eller bara bettar då och och då, så finns det en hel del bettingbonusar tillgängliga. Om man är nyfiken på att testa andelsspel kan det så klart vara en bra att kolla in vilka bonusar som finns tillgängliga för tillfället. Det kan ge en chansen att prova på spel med andelar utan egen satsning av pengar eller risk. Att ta hem bonus passar alltså perfekt om man vill komma igång med andelsspel.

Så får man en bonus

Som vi redan sett så finns det många bettingbolag att välja bland i dagens läge. Det betyder att konkurrensen är tuff. För att kunna locka nya spelare så brukar spelbolagen erbjuda sina spelare olika former av bonusar. Redan då man registrerar sig på sidan kan man få en bolagsbonus. Eller när man gör sin första insättning. Dessutom toppas spelupplevelsen online med allt från riskfria spel till boostade odds. Den som vill testa andelsspel kan alltså även räkna med bonusar att lägga vantarna på och utnyttja direkt.