Spel med spelandelar

Svenska spel har ett stort utbud av spel där du kan spela med spelandelar.

Spelandelar – Lotto

Det är på lotto du kan vinna de riktigt stora pengarna. Sju rätt på lotto brukar ge en ensam vinnare flera miljoner kronor och det är på lotto du kan vinna den enormt stora drömvinsten.

Varför är då vinsterna så stora på lotto? Svaret är enkelt. Det är otroligt många som spelar på lotto och det är svårt att vinna på lotto. Att det är många som spelar på lotto är bara bra för vinstpotten, men att det är svårt att vinna är inte lika kul. Just därför är ett bolagsspel med spelandelar extra användbart när du spelar på lotto.

Med ett stort bolag och ett stort spelsystem ökar vinstchanserna. Om ni till exempel spelar ett 11-system får ni sätta 11 kryss istället för 7. Det är självklart att det är lättare att pricka 7 rätt med 11 kryss än med 7 kryss. Ni kan missa fyra av era nummer och ändå få 7 rätt.

Ett 11-system motsvarar 330 enkelrader och kostar 1990 kronor om ni är med i båda dragningarna och på joker. Det kanske är lite dyrt för en ensam lottospelare att spela för 2 000 kronor, men om ni är 10 andelsspelare blir det inte mer än 200 kronor var. Självklart kan ni även göra mindre system.

Spelandelar – Keno

Keno är ett spel som liknar lotto och har dagliga dragningar. Det är få spel som du vinner så ofta på som på Keno. Även om det inte brukar handla om lika stora summor som på lotto kan du ändå vinna en rejäl hacka. Eftersom vinstchanserna på Keno är stora blir de ännu större om du spelar i ett bolag.

Spelandelar – tipset

Stryktipset är en riktig spelklassiker och här krävs det både kunskap och tur för att vinna. Trots att du ofta tror att du vet vilka lag som kommer att vinna så är det alltid någon spelare som klantar sig, ett otippat lag som sticker upp eller ett superlag som inte gör sitt jobb. Det är det här som gör att det finns stora pengar i stryktipset och även i europatipset. Därför är det en bra idé att skapa ett bolag med spelandelar även här. Då kan ni gardera med lag som ni egentligen inte tror kommer vinna utan att det kostar er skjortan.

Det är lite enklare att vinna på topptipset eftersom du då bara spelar på 8 matcher istället för 13. Öka dina vinstchanser ytterligare genom att skapa ett andelsspel.

Spelandelar – Oddset

Oddset bomben och oddset powerplay är de två oddset-spel där du kan spela med spelandelar.

Bomben är svårt och kan ge mycket pengar. Därför lämpar sig även bomben bra för andelsspel. Och oddset Powerplay? Ja, det är ishockey. Och hockey är hockey. Precis som med fotboll drabbas ishockeyn också av obehagliga överraskningar, därför är det bra att gå ihop med några vänner och göra ett större andelsspel.

Spelandelar – ATG

Du kan också spela med spelandelar på ATG. Hästar är nyckfulla varelser och travtävlingarna är ofta fulla av överraskningar. Det är inte undra på att V75 har gjort så många svenska till miljonärer.

När du spelar på hästar krävs både kunskap och tur för att lyckas. Det finns de som inte kan något alls om hästar och ändå blir miljonärer, men det är ganska ovanligt.

Du kan spela andelsspel på ATG-spel som V75, V65, V5 och V4.