Tillgängliga andelsspel

Spelandelar betyder att man spelar i grupp. I stället för att göra en egen satsning så går man helt enkelt samman och spelar i grupp. Det betyder att man har möjlighet att göra en betydligt större insats på ett speltips medan man själv satsar smått. Med detta så ökar också vinstchanser. Delad glädje är dubbel glädje! Här får man reda på de vanligast spelen och sporterna att göra upp spelsystem på.

Spelandelar hos Svenska Spel

Svenska Spel har ett stort utbud av spel där man kan spela med spelandelar. Kanske är det mest populärt att spela via ombud men det går även bra att spela andelar på nätet.

Spelandelar  på Lotto

Det är på lotto man kan vinna de riktigt stora pengarna. Sju rätt på lotto brukar ge en ensam vinnare flera miljoner kronor och det är på lotto man kan vinna den enormt stora drömvinsten.

Varför är då vinsterna så stora på lotto? Svaret är enkelt. Det är otroligt många som spelar på lotto och det är svårt att vinna på lotto. Att det är många som spelar på lotto är bara bra för vinstpotten, men att det är svårt att vinna är inte lika kul. Just därför är ett bolagsspel med spelandelar extra användbart när man spelar på lotto.

Med ett stort bolag och ett stort spelsystem ökar vinstchanserna. Om ni till exempel spelar ett 11-system får ni sätta 11 kryss istället för 7. Det är självklart att det är lättare att pricka 7 rätt med 11 kryss än med 7 kryss. Ni kan missa fyra av era nummer och ändå få 7 rätt.

Ett 11-system motsvarar 330 enkelrader och kostar 1990 kronor om ni är med i båda dragningarna och på joker. Det kanske är lite dyrt för en ensam lottospelare att spela för 2 000 kronor, men om ni är 10 andelsspelare blir det inte mer än 200 kronor var. Självklart kan ni även göra mindre system.

Keno och dess andelar

Keno är ett spel som liknar lotto och har dagliga dragningar. Det är få spel som man vinner så ofta på som på Keno. Även om det inte brukar handla om lika stora summor som på lotto kan man ändå vinna en rejäl hacka. Eftersom vinstchanserna på Keno är stora blir de ännu större om man spelar i ett bolag.

Stryktipset är populärt mål med spelandelar

Stryktipset är en riktig spelklassiker och här krävs det både kunskap och tur för att vinna. Trots att man ofta tror att man vet vilka lag som kommer att vinna så är det alltid någon spelare som klantar sig. Ett otippat lag som sticker upp eller ett superlag som inte gör sitt jobb. Det är det här som gör att det finns stora pengar i Stryktipset och även i Europatipset.

Därför är det en bra idé att skapa ett bolag med spelandelar även här. Då kan ni gardera med lag som ni egentligen inte tror kommer vinna utan att det kostar er skjortan. Det är lite enklare att vinna på Topptipset eftersom man då bara spelar på åtta matcher istället för 13. Öka vinstchanserna ytterligare genom att skapa ett andelsspel.

Gör ett andelsspel på Oddset

Oddset Bomben och Oddset Powerplay är de två oddset-spel där man kan spela med spelandelar. Bomben är svår och kan ge mycket pengar. Därför lämpar sig även bomben bra för andelsspel. När det finns en större risk är det bättre att man delar upp insatser och risken bland gruppen. På så sätt är man tryggare som individuell spelare.

Och oddset Powerplay? Ja, det är ishockey. Och hockey är hockey. Precis som med fotboll drabbas ishockeyn också av obehagliga överraskningar, därför är det bra att gå ihop med några vänner och göra ett större andelsspel. Det är kanske inte lika populärt som Oddset Bomben. Vi rekommenderar bolagsspel om man är nybörjare eller aldrig tidigare har spelat på hockey betting.

Populär andelssystem på hästar

Det är också populärt med trav- eller hästsports betting. Man kan då spela med spelandelar på ATG. Hästar är nyckfulla varelser och travtävlingarna är ofta fulla av överraskningar. Det är inte undra på att V75 har gjort så många svenska till miljonärer.

Spela på hästar

När man spelar på hästar krävs både kunskap och tur för att lyckas. Det finns de som inte kan något alls om hästar och ändå blir miljonärer, men det är ganska ovanligt. Man kan läsa större guider om betting och hur man bettar på bästa sätt på just hästsport.

Andelsspel är även tillgängligt på ATG-spel som V75, V65, V5 och V4.

Viktigt att veta om spel i andelar

Om man är nybörjare på spelandelar kan frågorna vara många , så låt oss börja med att kika närmare på grunderna. Det här är en spelform som innebär att en grupp spelare går samman. De delar på insatsen, men självfallet också på vinsten. Några andra begrepp som brukar användas är bolagsspel liksom andelsspel.

Den som vill ta sitt spelande till nästa nivå kan satsa på så kallade spelandelar, eller andelsspel som det också brukar kallas. Upplägget är lika enkelt som smart, det innebär helt enkelt att en grupp spelare går samman och spelar ihop. När man spelar tillsammans med andra är det då viktigt att alla satsar lika mycket. Då kan man enkelt och utan besvär dela upp vinsten enligt andelarna efteråt. Det är inte kul att bli ovänner för en sån här småsak.