Allt om Bolagsspel

Ni kanske är ett gäng på jobbet eller några polare som känner för att sikta mot stjärnorna och jaga de riktigt stora spelvinsterna? Då ska ni gå ihop och skapa ett bolagsspel med spelandelar. Välkommen till vår guide inom Bolagsspel och hur man använder spelandelar.

Klassiskt bolagsspel som alla kan spela

Det klassiska tillvägagångssättet vid bolagsspel är att en av er gör ett större spelsystem och att alla i bolaget är med för insats. Ni kan såklart också sätta ihop ett spelsystem tillsammans om det fungerar bättre. Om ni till exempel sätter ihop ett stryktipssystem är det naturligtvis bra ifall någon av er kan något fotboll.

När ert spelsystem är färdigt samlar kassören in pengarna till spelsystemet och lämnar in det i en spelbutik. Kassören säger till spelombudet att ni vill göra ett andelsspel av spelsystemet och uppger hur många spelandelar ni vill ha. Om ni till exempel är fem personer i ert bolag får ni fem spelandelar. Varje spelandel kan lösas in mot en femtedel av spelsystemets vinst om ni vinner.

Ett annat sätt – lita på kassören

Det finns många som spelar i bolag och som lämnar in systemet som ett enda spel. Då ansvarar kassören för spelet. Om ni vinner tar kassören ut vinsten och sedan delar ni på pengarna. Det här är inte bra.

Självklart litar alla på sin kassör, men vad händer om ni vinner 10 miljoner på hästar? Eller 100 miljoner på lotto? Förmodligen delar ni på vinsten, men vad händer om kassören drabbas av ett girighetsanfall och plötsligt vill blåsa sina vänner på miljontals kronor? Detta kan inte uteslutas eftersom stora pengar har en tendens att förvrida huvudet på folk. I det här läget måste ni andra bevisa att spelet också är ert. Vad händer om kassören förnekar det och säger att det var hans eget spel?

Det här är en komplicerat och mycket obehaglig situation som ingen vill vara med om. Se till att göra ett andelsspel av ert spelsystem för att undvika en sådan här situation. Både Svenska Spel och ATG kan göra spelandelar åt er i spelbutiken. Om du inte har någon att spela med brukar de flesta spelbutiker ha färdiga spelandelar som du kan köpa.

Spelvinst

Miljonvinst genom lyckade systemspel

Det finns en butik i den lilla orten Smålandsstenar som blivit väldigt omtalad om på senare tid. Detta eftersom denna lilla ort med 4,500 invånare har lyckats med att vinna fyra miljonvinster!

Bolagsspelet är centrerat runt Kindbloms turbutik, som faktiskt hade det namnet redan innan den första miljonvinsten trillade in. Spelbolaget koncentrerar sig på trav, och gör det uppenbarligen med stor framgång. De fyra miljonvinsterna uppgår till sammanlagt strax under 7,5 miljoner kronor. Håkan Johansson, som äger butiken och är den som sätter ihop bolagets system, hävdar också att de lyckas få alla rätt ungefär en gång i månaden. Och om det fortsätter i den takten så dröjer det nog inte länge innan alla i Smålandsstenar blivit miljonärer.

Läs om turbutiken i Aftonbladet här.

Men dit kommer det nog ändå att dröja ett tag, trots de många miljonvinsterna. Trots att orten är så liten, så är det sammanlagt över tvåhundra personer med och deltar i bolagsspelet. Det gör så att vinsterna hålls på en hanterbar nivå. Inte tillräckligt mycket för att någon ska frestas att säga upp sig från sitt jobb, men ändå nog för att man ska kunna sätta lite guldkant på tillvaron.

Om Smålandsstenar är bäst i Sverige på bolagsspel låter vi vara osagt men helt klart är att de i förhållande till folkmängden är klart överrepresenterade vad gäller vinster på trav. De flesta större framgångsrika spelbolag huserar i betydligt större städer.

Bolagsspel ökar i popularitet

Bolagsspel är något som blivit allt mer populärt bland spelare på alla nivåer. Särskilt konstigt är det inte. Bolagsspel innebär helt enkelt att man spelar tillsammans med andra. Något som har fångat många spelares intresse. På så sätt får man möjlighet att maximera spelet och få ut mest av upplevelsen. Förhoppningsvis en stor vinst också. Ett bolagsspel kan ta olika former men grundidén är densamma. Spela och vinn ihop.

Vad sägs om att öka vinstchanserna? Det är också en av anledningar till att systemspelet har blivit populärt bland spelare. Här vet man då att större chanser till vinst finns. Man har bra odds helt enkelt. Om man spelat och bettat en hel del kan vara intressant att ta spelet till nästa nivå. Testa nya spännande spelformer och utmana sig själv. Ett smart sätt att göra detta på är att testa bolagsspel.

Här finns bäst bolagsspel

För att hitta bästa spelalternativ för er och era vänner, är det bästa att jämföra spelbolag mellan varandra. Då får man en blick om vad som erbjuds på marknaden och kan ta ett beslut därifrån. På barabetting.com hittar man mängder av spelmöjligheter och dem hjälper er att jämföra.

Det finns många fördelar med att spela i ett bolagsspel. Till exempel att flera spelare går samman, satsar och plockar förhoppningsvis hem den stora vinsten ihop. Att lita på varandra, gör att man blir starkare som spelare och som grupp. Man få större muskler och spelformen ger satsningen en form av hävstångseffekt. Går bettet hem, ja då kan vinsten bli riktigt hög.

Istället för att göra en mindre egen insats så går man ihop med medspelare och satsar betydligt större summor. I alla fall större i sammanräkningen. På så sätt vinner man mer i bolagsspelet och för att börja spela ska man hitta rätt.

Kom igång med bolagsspel

Det händer mycket kul inom spelbranschen för tillfället. Något som helt klart är på frammarsch är det här med bolagsspel, vilket man kan se på till både på nätet och fysisk lott. Bolagsspel erbjuds på lotto, trav och massor av olika sporter. Det finns med andra ord möjlighet att skräddarsy ett bolagsspel som passar de flesta spelare. Börja spela idag genom att jämföra bästa spelandelar!