All sportsbetting

Sportsbetting är något ypperligt populärt och här hos Spelandelar.se kan man läsa mer om vilka sporter som är tillgängliga. Betting på sport växer så det knackar. De flesta av oss har väl testat att betta någon gång, kanske i samband med ett stort mästerskap. Samtidigt ökar även antalet professionella bettare som verkligen tar spelandet från en hobbynivå till något mycket större. Här får man information om all betting!

Sportsbetting

Sportsbetting via ombud

Marknaden för sportsbetting växer för varje år. Att betta så sport är ett riktigt folknöje här i Sverige – och betting är något som lockar spelare i alla åldrar. Att komma igång och betta är relativt enkelt, och fotboll är tveklöst den mest populära sporten. Den som vill ha lite variation kan betta på bland ishockey, simning, skidåkning, trav, tennis och fäktning- men listan kan göras betydligt längre än så!

Om man vill spela fysiska speltips, ska man gå in till en butik eller ombud. I Sverige har vi monopol på spelverksamhet. Det är det statligt ägda bolaget Svenska Spel som driver sportsbetting och casinospel här. Det betyder däremot inte att utbudet är begränsat. Monopolbolaget erbjuder alla sporter som man kan tänka sig och det är bra för svenskar som letar efter trygg spelupplevelse.

Nätspel på sport

Dagens spelbolag erbjuder mängder av spel och konkurrenskraftiga odds. Att spela på live odds är också väldigt populärt. Varje dag väntar hundratals nya matcher. Man kan välja mellan en uppsjö av ligor och sportevenemang. Den som vill kan satsa på en stormatch i fotboll, ishockey eller tennis, men det finns även många andra spännande alternativ.

Det som gör online sports betting mer populärt och vanligare än via ombud, är tillgängligheten. Spelbolag på internet kan man ta med sig och man behöver inte anpassa sig efter någon. Man kan även spela i mobilen precis som i dator, vilket gör nätbolag flexibla. Perfekt för den spelare som kanske bara har några minuter att lägga ett speltips. Det är möjligt att skapa bolagsspel även på internet.

Följ matcherna via liveodds

Som bettare i dag kan man räkna med ett gigantiskt utbud av matcher, ligor och sporter. Antalet spelare växer för varje år som går, och betting har alltid haft ett starkt fäste här i Skandinavien. Extra spännande blir det så klart att följa matcherna via liveodds. Det betyder att man spelar på matchen eller tävlingen samtidigt som den pågår. Under tiden kan man ändra sitt speltips om det inte går som man tänkt sig. Det är en säkerhet och trygghet som man aldrig tidigare sett.

Odds och speltips på många sporter

Sportsbetting är verkligen något som blir allt mer populärt. Allt fler spelare har upptäckt hur kul det är att betta och hur mycket det finnas att välja emellan. Marknaden för betting växer, och nya ligor och evenemang tillkommer ständigt. Det gör att man som spelare har många klassiska samt nya alternativ att välja bland. En vanlig sportsbook kan idag rymma mängder av sporter som exempelvis:

 • Fotboll
 • Ishockey
 • Simning
 • Alpin sport
 • Trav
 • Tennis
 • Golf
 • Innebandy
 • Handboll
 • E-sport

Ligor och event har också speltips

Det tilldelas och andelsspel samt vanliga odds på ligor och event. Exempelvis Världs Mästerskap, Internationella och Nationella ligor med mera i de ovanstående. Allt beror på vilken sport som man väljer och hur stor som just den är. Här nedan ger vi ett par tips på stora ligor som världssporter arrangerar:

 • Svenska Hockey Ligan (SHL)
 • North America Hockey Leauge (NHL)
 • North America Football Leauge (NFL)
 • Champions Leauge
 • Premier Leauge
 • Allsvenskan
 • Världsmästerskap (VM)
 • Europamästerskap (EM)
 • Olympiska Spelen (OS)

Dagens spelbolag har det mesta som en bettare kan önska sig. Faktum är att många av spelsajterna erbjuder ett massivt utbud av matcher, ligor och sporter från världens alla hörn. Betting är en trend som verkligen är på frammarsch, och det betyder att spelaren har massor av alternativ att ta del av. Spel erbjuds på alla nivåer – från division 3 och 4 upp till elitnivåerna. Man kan spela på allt från det lokala fotbollslaget här hemma till vinnaren i den italienska ligan.

OS Betting

Passar alla typer av spelare

Eftersom man har tillgång till alla världens spel, kan man verkligen hitta något som passar bra. Att koma igång går dessutom riktigt snabbt, så sportsbetting är något som har potential att passa de flesta typer av spelare. Fotboll, ishockey, tennis och trav. Där har ni topp-kvartetten när det gäller betting. Men det finns mycket mer att spela och betta på.

Kanske är det inte sport som passar just en. Då kan man spela på andra tävlingar som inom musik och underhållning. Man kan även betta på vädret till exempel om det kommer snö på Julafton. Eller om det blir sol på midsommar. Det går även bra att betta med bolagsspel på politik. Vem står som överlägsen vinnare i svenska riksdagsvalet år 2018? Vem blir Sveriges nya statsminister? Det finns också mycket spännande händelser i politiken utomlands.

Hur man än vill spela, i mobilen eller via ombud. På stora matcher eller på små ligor. På gedigen sport eller unika valmöjligheter? Oavsett kan dagens spelare räkna med ett gigantiskt utbud av sporter och andra speltips. Spänningen är hög, vinstchanserna är oändliga och spelmöjligheterna många. Att spela på sport har nog aldrig varit enklare! Oavsett om man vill sätta ett bet på en match i Allsvenskan eller i OS.